Venetië

Venetië
Camping Marina di Venezia ligt in de provincie Venetië. Dit luxe kampeerterrein is een prima basis voor het verkennen van deze prachtige provincie. De omgeving van Venetië kent veel interessante bestemmingen voor een excursie of dagtochtje.

Veel te beleven in Venetië
In en rondom Venetië is veel te doen. Bezoek bijvoorbeeld de plaatsen Padua, Rovigo en Treviso. In deze steden kunt u goed winkelen, gezellig op een terrasje zitten, genieten van de Italiaanse keuken of één van de historische bouwwerken bewonderen.

De stad van Romeo en Julia
Het is een aanrader om de stad Verona te bezoeken. U kunt hier een dagje naar de dierentuin of het indrukwekkende Amfitheater en het Teatro Romano uit de Romeinse tijd bezichtigen. Verona is ook bekend uit het Shakespeare-theaterstuk Romeo en Julia. In de nauwe straatjes van deze stad vindt u het balkon en een standbeeld van Julia.

De stad Venetië bezoeken
Wie in de provincie is, wil natuurlijk ook de gelijknamige stad bezoeken. Vanaf de plaats Punta Sabbioni kunt u met de boot naar Venetië. Deze romantische stad is gebouwd op honderden eilandjes. U kunt hier varen op een gondel of een van de indrukwekkende toeristische bezienswaardigheden bezoeken, zoals de Basiliek Maria della Salute of het Piazza San Marco.

Wilt u de camping boeken? Wees er snel bij. Kijk eens op Eurocamp of op onze overzichtspagina met aanbieders waar u de Camping Marina di Venezia boeken kunt.

Comments are closed.